array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Robbie William Band

Robbie William Band

Favorit

Ligesom den ægte Robbie
De vil helt sikkert underholde Jer!
Robbie Williams Band er så tæt på den originale, som det næsten kan komme. Her får I den rigtige lyd og det autentiske sceneshow.

I får altså garanti for en fest og et show, som I sent vil glemme.

Hele bandets fundament er en hyldest til ”the man himself”, Robbie Williams. De har optrådt utallige gange både i Danmark og i udlandet med stor succes.

I kan synge med på alle de kendte sange fra ”Millenium” til ”Let me entertain You”. Der er mange hits tage fra.

Ofte vil Robbies egne sange blive krydret med lidt minder fra Take Thats storhedstid.

Robbie Williams (Robert Peter Williams født d. 13. februar 1974 i Stoke-on-Trent, England) er en engelsk sanger og komponist. Han fik sit gennembrud i boybandet Take That.

Han var medlem af Take That indtil midten af 1990'erne og igen fra 2010.

Robbie Williams er manden med en pladekontrakt til 80 mio. pund. Han har solgt mere en 50 millioner CD´er. Han har millioner af fans kloden rundt og er blevet et velkendt ikon.  

I kan booke Robbie Williams Band til Jeres næste fest, hvis I vil have garanti for en fantastisk fest. Her er bandet, som er elsket af unge og ældre. Hvis I hellere vil have dansk musik, kan vi anbefale Danseorkestret, eller ABBA Revival Band, hvis I er til de gode gamle kendinge. 

Læs mere...