array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
OVERLEVELSESTUR

OVERLEVELSESTUR

Favorit

Overlevelsestur skaber udfordrende teambuilding
Har I brug for en teambuilding, som flytter grænser og giver Jer nye måder at tænke på? En overlevelsestur giver Jer nye perspektiver og energi i hverdagen. I kommer tættere på naturen og på hinanden.

Udgangspunktet er den klassiske overlevelsestur, hvor mennesket står ”alene” imod naturen. Det er nødvendigt at orientere Jer godt og lære omgivelserne at kende.  Igennem Jeres samarbejde vil I hjælpe hinanden til at finde Jer til rette i naturen og vil opleve at naturen er Jeres ven.

Overlevelsesturen bliver designet med øvelser, som både udfordrer Jer på holdniveau og på et mere individuelt plan. Med udgangspunkt i overlevelsesteknikker skal I klare Jer med få enkle hjælpemidler. Herunder vil I skulle sørge for logi og forplejning.

Vi planlægger Jeres tur, så I opnår de ønskede resultater. Jeres bliver tilpasset i forhold til længde og niveau. Der kan med fordel indgå et coaching forløb i Jeres tur, som hjælper Jer til at fastholde de gode resultater og erfaringer, som I får undervejs.

Der kræves ingen særlige forudsætninger for at kunne deltage i en overlevelsestur. Men det er nødvendigt, at I kan nøjes med en spartansk livsstil i den tid, som turen varer. Derudover er det nok med et almindeligt helbred og mobilitet til at komme rundt i udfordrende terræn.

Kontakt for en skræddersyet overlevelsestur, som sætter fokus på Jeres fællesskab. 

Læs mere...