array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Oscar Temafest

Oscar Temafest

Favorit
Oscar, Hollywood og fest i stjernernes ånd
Her er temafesten, som taler til den indre berømthed. I har den helt store chance for at folde Jer ud på den røde løber og sole Jer i rampelysets skær. 
 
I kan vælge at lade festen starte, inden gæsterne ankommer ved, at lade dem blive hentet i store limousiner. Vi anbefaler en fotograf, som både vil forsyne Jer med flotte minder, men også være en del af temaet, som en blitzende paparazzi. 
 
En Oscar Temafest bliver arrangeret med glamour og VIP følelse. Lokalet bliver typisk pyntet særlig festligt op med kæmpe store Oscar Statuetter, flotte balloner og spotlights. Helhedsindtrykket skaber den helt ægte Hollywood atmosfære. 
 
Vi gør også noget særligt ud af borddækningen, så I oplever en ekstravagant stemning. Det er den stemning, som vil gå igen under hele arrangementet. Hvis I vil gøre noget ekstra ud af dagen, kan I f.eks. opfordre Jeres gæster til at være klædt ud som ikoniske skuespillere igennem tiden. Vores kostumeudlejning kan klare en masse udklædninger som Charles Chaplin og Marylin Monroe, eller en række populære karakterer fra film igennem tiderne. 
 
Vi anbefaler en konferencier, som vil sørge for at holde den ekstravagante stemning allerede fra velkomstdrinken. Anden underholdning som f.eks. Robbie William Band og et Elvis Show er poplære til vores glamourøse temafester. Du kan også se vores andre muligheder for firmafester her.
Læs mere...