array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Opklar et røveri

Opklar et røveri

Favorit

Kan I opklare et røveri?
Her giver vi teambuilding en ny dimension. Det bliver underholdning og spænding i virksomhedsspillet Assistancemelding Røveri.

I vil blive placeret midt i et røveri. En pengetransport er blevet overfaldet og det er Jeres opgave at løse opgaven og finde de skyldige.

Selve spillet er et gådespil, som kan gennemføres bådes i dag- og aftentimerne. Derfor er det velegnet ved alle typer events, som har brug for god motivation og engagement fra deltagerne.

Assistancemelding Røveri er et gennemprøvet teambuildings koncept. Vi har med held afviklet konceptet i mange forskellige sammenhænge lige fra til kursusforløb, firmajulefrokoster og andre firmaevents.

Aktiviteten blive skræddersyet til deltagerantal og anledning. Vi kan også inddrage Jeres virksomhed i spillet, f.eks., hvis I vil have fokus på enkelt produkter eller temaer, som refererer direkte til Jeres egen virksomhed.

I har brug for alle Jeres kreative og logiske kompetencer for at kunne løse gåden. Herudover vil Jeres samarbejde blive prøvet og Jeres kommunikationsevner testet.

Hvis I er interesserede i virksomhedsspil, kan I også overveje Pakketransporten eller Mordmysteriet, hvis I ønsker teambuilding, som er lidt ud over det sædvanlige.

Det er muligt at afvikle virksomhedsspillet hos Jer i virksomheden eller i egnede lokaler, som vi finder til Jer. Vi sørger evt. for forplejning f.eks. i form af en 3-rettersmenu, italiensk buffet eller måske en fuld tapas buffet. 

Læs mere...