array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Ølsmagningsdyst

Ølsmagningsdyst

Favorit

Kan I smage forskellen på Hof og Tuborg?
Ølsmagningsdysten eller ølsmagningskonkurrencen er et sjovt og underholdende indslag som både passer til som firmaevent eller efter en kursusdag hvor I trænger til positiv energi, hygge og spas.

Vi stiller med positiv afvikler med smittende humor samt søde assistenter der sørger for jeres drikkevarer.

Konkurrencen går i store træk ud på, at I skal dyste mod hinanden om hvor gode ølkendere I nu er og erfaringer viser os, at alle kan tage fejl.

Vi tager udgangspunkt i ca. 8 - 10 forskellige øl fra ind- og udland. I får en lille sjov historie om hvert øl og får herefter serveret øl i smageglas hvor efter I afkrydser jeres svar og tilsidst tæller vi sammen hvem der hart den højeste score.

Ved juletid tages der typisk udgangspunkt i et par juleøl også og har I andre ønsker om øl skal være fra fx Tyskland eller Tjekkiet så tilpasser vi naturligvis indholdet til jeres ønsker.

Vinderen kåres efterfølgende med en flot ølpræmie og vi garanterer ølsmagningskonkurrencen leveres af energisk og både sjov og vellidt afvikler.

Ølsmagningskonkurrencen ligger i den sjove ende og ønsker I dybdegående teori og historie om forskellige øl anbefaler vi I kigger på Ølsmagning med dybdegående forklaring evt. kombineret med besøg på ølbryggeri.

Læs mere...