array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Mich Øgendahl

Mich Øgendahl

Favorit

Danmarks sjoveste gummiansigt
Mich Øgendahl er blevet ”beskyldt” for at være en af Danmarks sjoveste mennesker. Han er en af de underholdere, som man ikke glemmer, fordi han er så hylende morsom.

Hans enorme komiske talent går hånd i hånd med et meget bevægeligt gummiansigt.

Det er et ansigt, som hele Danmark har kunne opleve i showene: “Micktrix”, “TÅFRÆSER”, ”UNDSKYLD! ”, “Propaganda” og "SPAS". På TV2 Zulu har han optrådt i "Tak for i aften" og “Hvor fanden er Herning” og i spillefilmene ”Blå mænd”, "Julefrokosten", "Alle for én" og "Alle for to".

Han modtog prisen som årets komiker ved Zulu Comedy Galla i 2012.

Micks shows omhandler gerne nogle af hans yndlingsemner, som er: Ekspedienter, undertøj, trafikanter, opvækst på landet og livets uretfærdigheder.

I vil opleve en moderne klovn. I vil få indsigt i Øgendahls krøllede tankegang, som sætter alting i det skæve perspektiv. Vi garanterer, at det vil få Jer til at grine så tårerne triller. Han er altid hurtig i replikken og der er super god energi i alle hans shows.

Mich Øgendahl leverer underholdning, som er velegnet ved alle lejligheder. Lige fra pep-talken til ledergruppen, til underholdningen til hele virksomheden. Det er humor på højt plan, men altid med en snert af seriøsitet. 

Læs mere...