array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Mave Dans & show Mave Dans & show

Mave Dans & show

Favorit

Eksotisk mavedans & show
Mærk suset fra orienten, når der skrues op for den eksotiske og forførende musik. En eller flere mavedansere vil skabe en fantastisk stemning med den æggende sensuelle dans.

Et show tager ca. 10-15 min. afhængigt af Jeres ønsker og kan leveres med 1 - 20 Mavedansere.

Mavedans stammer fra det gamle Persien og Nord Afrika. Der er mange stilarter, men fælles for dem alle er, at der i høj grad danses med underkroppen. Der danses ikke kun med maven, men der er fokus på underkoppen. Derover danses også med mave, skuldre, hoved, arme og hænder.

Efter showet har I mulighed for at modtage undervisning i den medrivende dans. Her vil I blive indført i den ældgamle traditionelle mavedans. De kvindelige deltagere bliver instrueret i at danse med ynde og elegance, og de mandlige deltagere i en mere maskulin version.

Der kræves ingen særlige forudsætninger for at danse mavedans og ud over, at I får en sjov oplevelse sammen, vil hele kroppen få motion, og Jeres kropsbevidsthed blive trænet.

Det kan være grænseoverskridende for nogle at danse sammen, men netop derfor kan det skabe sammenhæng og tillid.

Mavedans som undervisning tager ca. 1 time og leveres på jeres lokation, i festlokale eller privat efter ønske.

Mavedans er den perfekte underholdning til firmafester og events hele året, kan evt. kombineres med en orientalsk 1001 Nat Temafest. Se flere muligheder i temafester hos QAKK Event.

Læs mere...