array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Lotte Heise

Lotte Heise

Favorit

Lotte Heise leverer Danmarks hurtigste pointer
Speed-snakkeren Lotte Heise sætter gang i den med hurtig snak og endnu hurtigere pointer! Hun har en mening om alt og er ikke bange for at dele den.

Lotte Heise er en af Danmarks betydeligste foredragsholdere. Hun indtager scenen med en fantastisk udstråling. I kan opleve et foredrag eller talkshow, som tager udgangspunkt i nogle af tidens aktuelle emner.

Det er også muligt at få et talkshow, der forholder sig til Jeres relevante emner. Hun har allerede fokus på erhvervslivet med en række foredrag. Emnerne er bl.a. ledelse, salg, gennemslagskraft, service og stress.

Derudover består Lotte Heises sortiment af foredrag og shows med udgangspunkt i bl.a. familieliv, sundhed og kønsrollemønstre. 

Lotte Heises talkshows er velegnede, som faglige eller motiverende indslag i workshoppen eller på kursusdagen. Det kan også være et provokerende foredrag inden firmajulefrokosten eller andre firmaevents.

Der ingen tvivl om, Lotte Heise giver mange ord for pengene. Hun er veltalende og bruger humor til at gøre hendes pointer tydelige. Som hendes motto er: ”Foredrag, der gør en forskel. ” I bestemmer, hvad Jeres foredrag eller talkshow skal handle om, så det gør en forskel for Jer. 

Læs mere...