array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Lerdueskydning (L)

Lerdueskydning (L)

Favorit

Moderne skydeøvelser
Laser lerdueskydning giver Jer mulighed for en hyggelig udendørs aktivitet, som alle kan være med til. Det er alletiders fælles udfordring, som indledning til årets firmasommerfest eller som aktiv del af en møde-, kursus- eller teambuildings-dag.

I har mulighed for at have 5 skytter i gang på samme tid, som skyder mod samme ”due”. ”Lerduen” bliver afskudt fra en afskyder, hvor efter I skal ramme med de infrarøde radiosignaler.

Alle resultater bliver registreret på elektronisk resultattavle. I kan spille op til 4 forskellige spil. ”Duerne” kan gøres selvlysende, så det er også en aktivitet, som er egnet til aftenen.

Laser lerdueskydning er en miljøvenlig og spændende social udfordring. I kan være sammen udendørs, og bestemmer selv, hvor meget konkurrence-elementet skal fylde.

Vi kan arrangere laser lerdueskydning i hele landet, der kræves blot et frit udendørs areal på 30x10 meter. Jeres event kan fungere som et festlig afslappet indslag eller som et del af flere aktiviteter af sportslig eller teambuildings karakter.

Kontakt os, så vi kan hjælpe Jer med en spændende fælles aktivitet. 

Læs mere...