array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Lej en Pølsevogn

Lej en Pølsevogn

Favorit

Lej en pølsevogn 
Sæt en stor prik over i’et med en ægte pølsevogn! Hvad enten det er som frokost eller snack til konferencen, firmafamilie festen, forkælelse på kursus eller natmad efter firmajulefrokost og firmasommerfest.

I Danmark har vi haft pølsevogne siden starten af 1920’erne. Pølsevognen er stadig en elsket del af det danske bybillede. Den er både god til at repræsentere den danske hverdag til udenlandske medarbejdere og kontakter, og til at vække gode minder hos danske.

Vores pølsevogne tilbyder alle former for pølser og evt. hamburgers efter Jeres valg.  I kan vælge den traditionelle pølse med brød, hotdog, fransk hotdog, medisterpølser og hamburgeren, den gode gamle bøfsandwich.

Det serveres selvfølgelig ”med det hele”. Derudover kan vælges mellem et udvalg af forskellige produkter fra røde pølser, medister, ostepølser, frankfurter, ristet eller kogt og kødtyper.

I kan også vælge mellem et udvalg af sodavand og øl og selvfølgelig den traditionelle Cocio!

Vi kommer med en eller flere pølsevogne til hele landet!

Velegnet til alle lejligheder.

Læs mere...