array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Latterkursus Latterkursus Latterkursus Latterkursus Latterkursus

Latterkursus

Favorit

Latterkurser til alle formål!
Skal din fødselsdag, polterabend eller firmaarrangementet være en morsom og uforglemmelig dag, så er et latterkursus det perfekte indslag!

Fødselsdagsfest, bryllupsfest, temafest, sommerfest, julefest, privat fest, firma fest, festlige indslag og festunderholdning er bare nogle af de mange måder vi har det sjovt på. Skal du holde en fest, og vil du være sikker på at den bliver husket? Så skal du bestille et latterkursus!

Når du booker et indslag eller et kursus hos Latterkursus får du først en introduktion til hvorfor det er så vigtigt at grine hver dag, efterfulgt af en masse sjove latterøvelser.

Instruktøren Ejvind har mange års erfaring med at få din fest, polterabend, din julefrokost eller dit firmaarrangement til at blive en grinende fornøjelse og han tilrettelægger hvert indslag eller kursus, så det passer til netop dit arrangement. Hvad enten I skal holde et støre firmaarrangement, en konfirmation eller er en håndfuld piger der arrangerer polterabend, så har Latterkursus det rigtige indslag klar. 

Latterkursus kommer rundt i hele landet til både store og små arrangementer. Et latterindslag eller et kursus, varer typisk mellem en halv til en hel time, alt efter arrangement.

Læs mere...