array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Konferencier

Konferencier

Favorit

Konferencieren skaber de store linjer
Vi tilbyder en række forskellige konferencierer til firmafester og større events. Her har I mulighed for at få flere kendte og store personligheder, bl.a. kendt fra TV, til lige netop Jeres event.

En konferencier sørger for at den røde tråd bliver holdt igennem hele arrangementet. Det medvirker til at stemningen bliver holdt oppe, at evt. tidsplan bliver overholdt og koordineret med f.eks. catering og forskellige indslag. 

Konferencieren vil typisk give praktisk information. Det er også konferencieren, der introducerer underholdningen eller hvis der skal holdes taler. Det er med til at give en god stemning, så aftenen glider som en helhed. Det er også med til, at hele selskabet føler sig inkluderet i arrangementet.

Konferencieren virker ofte som en del af underholdningen, da denne også bidrager med vittigheder og anekdoter.

Ud over en oplysende funktion kan konferencieren også have en ”crowd control”-funktion, det vil sige, være med til at få folk til at gå til bestemte lokaler eller pladser eller til at synge med på fællessangen.

Planlægger I årets firmajulefrokost som et Award Show, har vi også konferencier til dette og i flere forskellige prisklasser.

Konferencieren vil forberede sig ud fra Jeres ønsker og Jeres virksomhed. 

Læs mere...