array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Human Fodbold

Human Fodbold

Favorit

Human fodbold - levende bordfodbold 
I har nok prøvet at spille bordfodbold. Det er stadigvæk en populær aktivitet for små og stor. Human fodbold er bordfodbold i menneskestørrelse – og I erstatter de små plastikmænd på banen.

Human fodbold, også kaldet MEGAbordfodbol, foregår på en kæmpe oppustelig fodboldbane. Der er plads til 2 x 5 deltagere.

Selve spillet fungerer som i bordfodbold bare med levende spillere. I bliver spændt fast til reb og kan derfor kun bevæge Jer på et lille område. Da I er bundet sammen på linje med Jeres medspillere, er koordineret samarbejde absolut nødvendigt.

I vil blive informeret om regler, hvorefter kampen bliver fløjtet i gang.

Human fodbold er underholdende og sjovt. Det er også en øvelse i tålmodighed og samarbejde. I vil opleve, hvordan I er afhængige af hinanden og det gode samarbejde, hvis der skal scores mål.

Human fodbold er derfor velegnet til teambuilding, men også til lejligheder, hvor I bare vil have det sjovt. Det kan være optakt til firmajulefrokosten, sommerfesten, et festligt indslag i workshoppen eller måske på medarbejderdagen.

Humanfodbold kan også indgå i en dag med andre aktiviteter f.eks. 5 kampen og rodeotyr.

I er velkomne i vores indendørs human fodbold centre fordelt over hele lande. Det er også muligt at leje banen. Vi leverer og opstiller. Vi anbefaler, at vi sender en instruktør/dommer, som står for afvikling arrangementet. 

Læs mere...