array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Hoppeborg

Hoppeborg

Favorit

Hoppeborgen er altid et hit hos de små
Sol, sommer og hoppeborg!

Der er ingen tvivl om, at hoppeborgen stadigvæk er populær blandt de små og de lidt større. Her er plads til at alle kan lege og hoppe uden at komme til skade. Her kan I roligt slippe de små løs og lade dem have det sjovt sammen.  

Vi har hoppeborge i alle størrelser og til flere aldersklasser. Til de helt små og til de lidt større, som gerne vil kunne rutsje ned af høj bane. Fælles for alle vores hoppeborge er de klare og dejlige farver. Man kan ikke undgå at komme i godt humør.

Hoppeborgen er en yndet aktivitet til firma- og familedagen, Tivoli tema, sommerfesten, børnefødselsdage og ved alle lejligheder, hvor I vil give børnene en særlig oplevelse.

Den kan f.eks. kombineres med en klatrevæg eller elastikhop. Vi leverer også egnet forplejning, som softice-maskine, popcorn, slush-ice eller candyfloss.

Skal dagen blive endnu bedre, kan I få besøg af en af vores dygtige klovne. Trylle- og ballonklovnen underholder med tryllerier og sjov, og inddrager både store og små i et magisk univers.

Vores personale sørger for at hoppeborgen bliver stillet op. De sørger også for at evt. sikkerhed bliver overholdt og at alle børn får en sjov og god oplevelse. 

Læs mere...