array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Hip Hop Dans & Show

Hip Hop Dans & Show

Favorit

Back to the 80'ies med HipHop Dans
Hiphop er ikke blot en populær danseform, men er en del en hel kultur. Hiphop opstod blandt de afroamerikanske indbyggere i New York, USA i starten af 1970'erne. Derfra er kulturen gået fra at være en New York subkultur til at være en international subkultur.

Alle kan lære at danse hiphop. Det er sjovt og udfordrende og bliver en spændende måde at være sammen på. Det skaber fællesskab med aktiviteter, hvor I viser andre sider af Jer selv.

Når I bestiller et hiphop show, får I et imponerende show med en eller flere dygtige dansere, der laver de helt rigtige trin og bevægelser. Det passer perfekt til en 80'er temafest.

Der er også mulighed for at blive undervist i grundtrin, som sættes sammen til en sammenhængende dans. I kan vælge, hvis der skal indgå konkurrence-elementer, så I kan ”battle” mod hinanden.

I bestemmer selv, om Jeres egen danseserie skal opføres for Jeres eget publikum.

Vi hjælper gerne til med kostumer og styling, så I rigtigt kommer i stemning.

Hiphop dans og show kan anbefales ved alle festlige lejligheder, firmajulefrokosten, sommerfesten eller som icebreaker i forbindelse med workshop eller kursus.  Der kræves ingen særlige forudsætninger for at lære danse hiphop. I skal blot være åbne og modige.

Læs mere...