array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
High Roping Bane 50M

High Roping Bane 50M

Favorit
Verdens højeste high roping bane -  50 meter oppe
Vil I gerne udfordre højdeskrækken og prøve kræfter med en fysisk spændende udfordring?  Vi har verdens højeste indendørs high roping bane, som både stiller krav til mod og fysik. Stor indsats fra alle og endnu større gevinst, når I er i mål! 
 
High roping har traditionelt set forgået i skoven. Her har reb-banerne været spændt ud mellem træer. I vores indendørs faciliteter har vi fået konstrueret vores high roping bane i 50 meter højde. Det får spændingsmomentet og pulsen til at stige betydeligt.
 
Husk på, at I befinder Jer I samme højde som Triumfbuen i Paris og det kan mærkes og føles.
 
I bliver ikke kun blive udfordret på Jeres mod, men også på Jeres fysiske styrke, når I skal igennem fire baner – i alt 28 forhindringer. Banerne vil teste Jeres fysisk og vovemod og vil løbende vil stige i sværhedsgrad. Det kræver koncentration, mod og styrke. Som afslutning på Jeres bedrifter foregår turen tilbage til jorden via kæmpe 4 svævebaner, hvor den længste 115 meter.  
 
High Roping Banen er velegnet til teambuilding for virksomheder, polterabends og tøsearrangementer. Et event kan evt. kombineres med et Big Swing eller Teamwork i 40M.
 
High Roping banen er bygget af franske specialister efter alle kunstens regler. Sikkerheden er helt i top og godkendt efter maksimale reglementer. 
Læs mere...