array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Grill Catering

Grill Catering

Favorit

Grill Catering til alle sommerens events
I løbet af vinteren kommer de fleste til at savne solen, varmen og lyset. Det er derfor en fornøjelse, at vi kan fejre sommeren sammen med Jer. Den bedste måde at fejre de lyse aftener på, er med en skøn grill fest.

Vi har mange års erfaring med grill catering. På den måde er vi ikke kun Jeres garanti for super lækkert velgrillet kød, men også for at I vil få en stor velkomponeret middag.

For selvom hovedelementerne er bygget op omkring forskellige typer kød som f.eks. pattegris, lam, vildsvin, kylling, kalv og oksekød, så skal det hele gå op i en højere enhed med tilbehør som passer til.

Vores kød er nøje udvalgt, ofte marineret og serveres med frisklavede saucer og dressinger. Vores tilbehør er lavet af de bedste friske råvarer. Vi kan tilbyde en lang række salater både de velkendte klassikere og nye spændende variationer med moderne toner fra f.eks. det nye nordiske køkken.

Vi sørger for, at grille leveres til jeres lokation og nedtages efter aftale.

Skal vi stå for hele festen, tilbyder vi pakkeløsninger i forskellige størrelser – både til det mindre selskab og til de helt store. Vi kan også sørge for telte, eventpersonale og en stor øl-bar til Jeres sommerfest. I skal bare nyde sommeraftenen og hinanden. 

Du kan læse mere om arrangøren, i form af eventbureauet i København her.

Læs mere...