array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Gospel Teambuilding

Gospel Teambuilding

Favorit

Gospel Teambuilding - Rytmisk fællesskab
Nogen gange skal der ske noget helt nyt for at skabe effektivitet, motivering og styrke arbejdsfællesskabet. Gospel Teambuilding er en anderledes og rytmisk måde at forbedre teamworket på.

Formen er oplagt som både enkelt firmaevent efter kursusdag eller som teambuilding inden julefrokosten.

Udgangspunktet for gospel teambuilding er et fælles rum, hvor samarbejdet opleves uden for dagligdagen og de vante roller. I vil møde hinanden på lige fod med ”lige stor stemme”. I fællesskab styrker I sammenholdet.

Vores kompetente instruktører sørger for, at få Jer rystet sammen og forberedt på at slippe hæmningerne løs. Det er underholdende og befriende.

Gospel er en kirkelig musikgenre med rødder fra ”USA’s sorte kirker”. Det er især egnet til at blive sunget i kor. Mange forbinder gospel med glæde f.eks. den danske film ”Oh Happy Days” instrueret af Hella Joof.

Gospel Teambuilding kan med fordel benyttes ved kick offs, som icebreaker ved møder, et overraskende festligt indslag eller som teambuildings indslag på workshop eller kursus.

Det er muligt at tilrettelægge arrangementet efter Jeres behov og ønsker. 

Læs mere om Firmasang eller Gospel Workshop

Læs mere...