array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Firmasang

Firmasang

Favorit

Firmasang - Virksomhedskultur på noder 
Firmasang er utraditionel teambuilding. Det er en metode til at arbejde med firmaets grundværdier og en alternativ måde at formulere firmaets unikke historie på.

Selve forløbet er intensivt. Som grundlag for Jeres sang, skal I vælge en melodi i fællesskab. Det er muligt at vælge en allerede kendt melodi eller en unik melodi, som er komponeret til lejligheden.

Dagen indledes med opvarmning, både fysisk og mental, for at skabe en tryg og sjov stemning. I vil derefter blive delt op i hold. Holdene skal hver især fokusere på Jeres virksomheds værdier og historie. På den baggrund skal I sammen skrive firmasangen med vers og omkvæd.

Læs mere om Gospel Teambuilding eller Gospel Workshop

Teksterne bliver samlet i en sammenhængende sang og de værste verserødder bliver rettet til. Sangen bliver indøvet til kor, som den kendte ”We are the world”. Der skal øves en del for få stemmerne til at passe sammen. Det er både sjovt, udfordrende og en smule krævende.

Resultatet bliver en ny firmasang med afsæt i Jeres værdier, historie og tanker. I fællesskab vil I hylde det, som I repræsenterer og hinanden. Og så er det showtime: enten ved lyd og evt. filmoptagelse eller som underholdning ved efterfølgende middag eller event.

Hele forløbet bliver dirigeret af en professionel sangcoach. Coachen hjælper til, hvor det er nødvendigt. Coachen vejleder også, så I får det størst mulige udbytte af dagen.

Der kræves ingen særlige sangtalenter for at kunne deltage i Firmasang. Coachen tilrettelægger sangen, så Jeres stemmer bidrager på bedst mulig vis, så det bliver sjovt for alle og kommer til at lyde så godt som muligt.

Læs mere...