array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Firmafest i firmaet

Firmafest i firmaet

Favorit

Fantastisk Firmafest i Firmaet
Vi tilbyder firmafester til 50 – 5.000 gæster i jeres firma eller på lejet location.  Vores speciale er firmafester, firmajulefrokoster og andre store arrangementer.

Som full-service festarrangør og eventbureau sætter vi en ære i at få alting til at spille max. Vores services inkluderer kreative invitationer, fuld opbygning af locations, skræddersyet underholdning, den perfekte catering og levende musik.  

Vi garanterer Jer en stabil og pålidelig samarbejdspartner. Vi lytter til jeres ønsker og vi løber gerne den ekstra mil, for at levere en god oplevelse.

Vi er jeres tovholder på hele eller dele af Jeres firmaarrangementet, både I Jeres egne lokaler, eller i passende lokaler, som vi har fundet til Jer.

Når I booker os, får I en landsdækkende totalleverandør med mange års erfaring i branchen. Vi har de rette medarbejdere og samarbejdspartnere, som er med til at holde et højt niveau og en god pris.

Vil I gerne have prikken over i’et anbefaler vi vores cocktailbar. Den bliver leveret med bar, evt. lavet i is, alt udstyr og kompetente bartendere, som vil shake et stort udvalg af populære cocktails.

Kontakt os gerne for at få inspiration til Jeres næste firmafest. Vi er gode til at finde den rigtige løsning alt efter budget og ambition.

Vores speciale er faste festkoncepter, der virker, men alle koncepter bliver tilpasset Jeres ønsker.

Vores styrke er vores fleksibilitet og rimelige priser.  Desuden vil I altid have en fast kontaktperson fra start til slut. Vi er Jeres garanti for en vellykket fest. 

Måske skal firmafesten foregå sammen med en dværg? En lille mand eller kvinde, der for alvor sætter gang i morskaben. En helt anden mulighed er, at leje et casino - med det hele! Så bliver der lynhurtigt sat gang i festen.

Læs mere...