array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Firmafest efter ønske

Firmafest efter ønske

Favorit

Den perfekte firmafest
Skal I til at arrangere en af årets firmafester? Vil I gerne have et særligt arrangement, som passer helt præcist til Jeres virksomheds historie og budget? Skal det være en fest, som skiller sig ud og involverer alle Jeres gæster?

Underholdningen sætter alle prikkerne over i’erne.

Vi tilbyder en lang række temafester lige fra Las Vegas, Oktoberfest og Grisefest. Her bliver Jeres lokaler indrettet efter alle kunstens rækker. Dertil tilbyder vi en lang række underholdning lige fra standup til tryllekunstnere, kendte sangere og bands som Danser med Drenge til Sanne Salomonsen. I kan også booke et af vores coverbands f.eks. Robbie Williams band eller ABBA Revival Band.

Ingen fest uden en lækker menu. Vores store udbud af catering kan opfylde alle ønsker. Skal det være italiensk buffet? 3-4 retters gourmet?

Dertil kan I vælge forskellige typer barer: cocktails, ølbar – eller måske en ægte strandbar? Det er en rigtig god idé, hvis I ønsker at afholde Beach party.

Vi har mange festlokaler i København og omegn.

Skal festen afholdes i et telt udlejer vi telte i alle størrelser og med alt nødvendigt tilbehør og dekoration.  Vi har også række festlokaler til rådighed over hele landet. 

I det hele taget er vi eksperter i at holde feste. Vi er Jeres garanti for et vellykket arrangement. Vi kan også dukke op med et helt crew af eventpersonale, som tager sig af alt fra velkomst, garderobe, tjenere og bartendere.

Kontakt os og få et uforpligtigende tilbud på årets fest. 

Læs mere...