array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Drag Queen Show Drag Queen Show

Drag Queen Show

Favorit
Drag Queen: Ekstravagant – over the top! 
En kvindefigur i elegant kjole… stort hår… lange kunstige øjenvipper… lange negle… ”hun” danser og synger… flirter… Det er drag show på første klasse!
 
Skal det være noget helt særligt? Skal det være så ekstravant med glitter, sang, dans og humor? Et drag queen show sætter gang i festen på en særdeles opsigtsvækkende facon. I vil både grine, blive imponeret og måske en smule forarget over de spektakulære udklædninger.
 
En drag queen er en mandlig entertainer, som optræder i overdrevet og prangende kvindetøj og makeup. Vores drag queens komponerer et show, I sent vil glemme. Det er imponerende shows med sang, dans, humor og satire.
 
Vores drag queen shows er i særklasse. I har mulighed for at blive underholdt af en enkelt queen, men vi anbefaler et show, hvor flere drag queens optræder efter hinanden og i et storslået afslutningsnummer, hvor de synger med og mod hinanden. 
 
Vores drag queen show er velegnet til at alle festlige lejligheder, hvor et musikalsk, lidt provokerende og prangende festligt indslag vil sætte gang i lattermusklerne. Så skal firmajulefrokosten eller sommerfesten have glamour, humor og show? Book vores vilde drag queen show. 
Læs mere...