array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
DJ til fest - 160 pers.

DJ til fest - 160 pers.

Favorit

DJ’en spiller op til den fedeste fest!
Skal der musik til årets store fester? Uanset hvilken slags fest I ønsker eller Jeres musiksmag, så disker vores DJ op med den helt rigtige musik. Til et storslået mobildiskotek anbefaler vi professionel lyd og lys, som designes specielt til lejligheden.

Er I til 80’erne eller måske det sidste nye og nogen er jo nok til rock, pop, disco, hiphop, RnB eller blues.Vi har det hele!

Vi har DJ’en, hvis I vi have garanti for god musik. Her får I fed lyd for alle pengene! Vores dygtige DJs har fingeren på pulsen. De udvælger og mixer musikken, så det passer til stemningen. Der bliver spillet den musik, som lige netop sætter gang i Jeres fest.

Priseksempel på DJ i 4 timer
1 x Pult + 2 x Toppe (store) + 2 x SUB 18 + Mellem lysshow + Div. stativer og kabler
Kr. 6.500,- ex. moms

Vores DJ sammensætter også gerne musik til temafest. f.eks. 007 James Bond Festen, Hawai Temafest eller Hollywood Award Show.

Vi leverer det hele rigtige professionelle udstyr. Event inkluderer alt DJ udstyr fra musik til pult, mixer, mikrofon, forstærkere og højtalere. Alle vores DJ’s er naturligvis professionelle, topmusikalske med god publikumsfornemmelse.

Vores eventbureau hjælper gerne med at arrangere Jeres fest. Ligesom vil tilbyder alt inden for tilbehør, underholdning og aktiviteter. Alt der tilsammen skaber de bedste firmajulefrokoster, sommerfester og uforglemmelige events. Vi har DJs til alle størrelser selskaber: DJ op til 60 personer eller DJ op til 100 personer.

Læs mere...