array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
DJ Sound DJ Sound

DJ Sound

Favorit

Når du hyrer DJ Sound til dit private festarrangement eller firmaevent, er du sikker på, at alle kan få stillet deres danselyst.

Dansemusikken er nemlig det gennemgående tema hos den imødekommende DJ. Jacob Lawaetz alias DJ Sound har et bredt musikrepertoire med de gode gamle genrer som swing, soul, 60’er rock, 70’er disco, 80’er funk og 90’er hits og nyere musik som pop, house, hip hop og r’n’b.

Gæsternes ønsker er mere end velkomne, da formålet med musikken er at få flest muligt til at holde fest på dansegulvet.

DJ Sound har altid hele sit repertoire af musik med til festen for at sikre, at ingen går forgæves, når de kommer med et ønske om en yndlingssang, de gerne vil have spillet.

Jacob sætter en ære i at fornemme stemningen og hele tiden tilpasse musikken, så festen bliver en succes rent musikalsk. Publikums respons er med til hele tiden at bestemme musikvalget.

Med 13 års erfaring fra alle slags fester, kommer man med DJ Sound i gode hænder uanset, om det er et bryllup, en konfirmation eller en julefrokost.

Prisen er inklusiv alt udstyr. Store fester med mere end 100 gæster kan også arrangeres.

Læs mere...