array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Diskotek Festmobilen

Diskotek Festmobilen

Favorit

Mobildiskotek til hele landet
Lad Diskotek Festmobilen levere musikken til den næste firmafest eller firmajulefrokost.

Diskotek Festmobilen kan tilbyde et professionelt arrangement med tema, underholdning og DJ, til at spille både under maden og senere til dans. Der leveres en bred variation af produkter som passer til enhver smag og budget. Det mest populære produkt er mobildiskotek med DJ med anlæg til mindre fester.

Diskotek Festmobilens har altid kunden i fokus og sammensætter mobildiskoteket så det matcher til budget og ønsker. Hele teamet bag er dedikeret til at imødekomme disse behov. Som resultat, er en høj procentdel af forretningen fra gentagne kunder. Sagt med andre ord, Diskotek Festmobilens DJ’s er parate til at yde den størst mulige indsats for at det bliver til en forrygende firma- eller privatfest.

Diskoteket indeholder 45.000 numre med alt fra 60’erne over Rolling Stones, ABBA, Nik og Jay og helt frem til nu. Der er derfor rig mulighed for at tilrettelægge et arrangement eller temafest som fx beach party, oktober/tyroler fest, country western tema, 60’erne, 70’erne, 80’erne og 90’er tema mm.

Diskotek Festmobilen afvikler naturligvis også uforglemmelige fester og leverer den helt rigtige fest musik ved bryllup, fødselsdage, konfirmation, firmafester, julefrokoster samt andre glade fester.

Diskotek Festmobilen har et professionelt samarbejde med leverandører af lyd- og lysudstyr, samt andre artikler indenfor afvikling af fester, og er parate til at løfte opgaver ved både små og store fester. Der tilbydes altid muligheden for at få den bedste service til den næste firmafest.

Læs mere...