array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
De Falske Tjenere De Falske Tjenere

De Falske Tjenere

Favorit

Skuespillere der agerer tjenere til firmafesten
De Falske Tjenere startede med ideologien om, at tilbyde underholdning der holder, til priser hvor alle kan være med.

Med mange erfaringer inden for showbiz, tilføjede vi hver især vores individuelle nicher indenfor, dans, sang, trylleri, Commedia Dell’Arte, teaterinstruktion og teatersport i en vidunderlig suppedas der på fantastisk vis dannede de falske tjenere og hele konceptgrundlaget.

Det startede med små spæde shows, som vi lavede fordi vi alle brændte for, at underholde og bringe glæde og grin. Nu tilbyder vi næsten alle former for shows med en professionalisme der er unik i dens form, fordi vi fortsætter med at have det sjovt med det vi laver.

De falske tjenere, der med kridtede sko og højt hår tager bestik af situationen og krydre middagen. Middagen starter og ingen gæster bemærker, at en eller flere af tjenerne er erstattet af disse fantastiske skuespillere ikke er tjenere og deres formål med aftenen er, at tage gas på hele selskabet eller enkelte personer (hvis der gives grønt lys). De falske tjenere træder mere og mere i karakter som middagen går og viser hvordan gas, gak og skæve indput kan skrues sammen med stil.

Det er således vi har fået succes og det er fortsat jeres garanti for, at I får underholdning der holder, når I hyrer os - hver gang.

Kontakt os og få allerede et tilbud i dag

Læs mere...