array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Cowboy Temafest

Cowboy Temafest

Favorit

Cowboy Temafest som i det ”Wilde Westen”
Vil I gerne afholde en sjov fest i festlige men afslappede rammer? Skal det være det der ekstra, som sætter fut på dansegulvet og giver højt humør?

Et Cowboy Temafest giver Jer mulighed for at klæde Jer ud i bedste cowboy og cowgirl stil.

Stemningen bliver skabt af en gennemført udsmykning af Jeres lokaler. Opdækning i ægte western stil, kaktusser og cowboyhatte er med til at skabe en autentisk stemning. Guirlander og dusørplakater sætter prikken over i’et.

Vi pynter gerne bordene med overdådige kaktus-dekorationer og anden udsmykning. Country & western musik er også med til at skabe den helt rigtige stemning.

Vi anbefaler en skræddersyet invitation. F.eks. kan invitationerne blive lavet som dusørplakater, en stor sherif stjerne eller en kaktus.

Vi kan servere en ægte cowboy menu. Her er barbecue sauce nøgleordet og I kan vælge mellem forskellige typer kød og burger. Hertil kan du vælge mellem tilbehør som bagte bønner, bagte kartofler og majskolber.

I kan også vælge en stor texmex menu med mexicanske retter som nachos, tortillas og meget mere.

Hvis I har brug for transport, kan I blive kørt i en ægte prærievogn. Hvis I er til det amerikanske, men gerne vil have en mere nutidig fest, kan I læse lidt om Gangster eller Las Vegas Temafester. 

Læs mere...