array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Close-Up Trylleri

Close-Up Trylleri

Favorit

Magi helt tæt på
Close Up Trylleri er en særlig form for underholdning. Her er tryllekunstneren ikke langt væk og kan derfor ikke bruge afstanden til at forvirre sit publikum.

Ved Close Up Trylleri går tryllekunstneren rundt mellem gæsterne og udøver sin magi helt tæt på.

I kommer til at opleve en række magiske øjeblikke. Der bliver tryllet med kort, mønter, ringe, snore, skeer, pengesedler og ure vil ”forsvinde” fra gæsternes håndled.

Denne form for underholdning er en perfekt ”ice-breaker”, f.eks. hvis I har haft en lidt formel stemning og nu vil have en mere afslappet. Det er også ideelt til situationer, hvor flere i selskabet møder hinanden for første gang.

Tryllerierne sætter samtalen i gang. Tryllekunstneren giver en fælles spændende oplevelse og skaber hurtigt en opløftet stemning og et fællesskab.

Underholdningen foregår rundt ved selskabets borde. Det er også velegnet under en reception/velkomstdrink, hvor tryllekunstneren tryller rundt mellem folk.

Magien sker helt tæt på, – alt udført med fingerfærdighed i høj klasse og med interessante finesser.

Disse shows er universale og kan forstås på tværs af sprog og kultur. Det er ideel underholdning til årets festlige lejligheder, men er også passende underholdning ved mere formelle arrangementer.

Vi har flere kunstnere som mestrer Close Up Trylleri til forskellige lejligheder, og nogle som f.eks. forbinder trylleri med stand-up-comedy. 

Læs mere...