array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Chokoladesmagning +

Chokoladesmagning +

Favorit

Chokoladelækkerier til den søde tand
Her er aktiviteten, som forbinder socialt samvær med uovertruffen skøn chokolade. Den udvidede chokoladesmagning er absolut forkælelse af Jeres smagsløg.

I vil lære, hvordan I giver chokoladen det rigtige knæk og om de korrekte temperaturer. I vil lære, hvordan chokoladen indgår bedst med andre råvarer.

Ved Chokoladesmagning+ vil I få direkte erfaring med håndtering af chokolade. I vil lære, hvordan I tilbereder chokoladen og producerer forskellige typer, som vil indgå i Jeres smagning.

I vil blive præsenteret for ca. 12 forskellige chokolader. I vil få den store rundtur og lære om chokoladen i historisk, gastronomisk og landbrugsmæssigt perspektiv.

Og så får I selvfølgelig en fantastisk chokolade-smags-oplevelse. Selve smagningen er bygget op, så I får mest muligt ud af smagsindtrykkene.

Tilberedningen og smagningen foregår i en uhøjtidelig og munter atmosfære. Det er ren chokolade hygge og al information bliver krydret med personlige erfaringer og anekdoter.

Desuden vil I få en masse tips om, hvordan I får mest ud af chokolade i Jeres køkkener, og hvordan I kan få gavn af chokoladen generelt.

Hvis I er vilde med chokolade, men ikke har så meget tid forslår vi, at I tager Jer en Chokoladesmagning uden tilberedning. Men hvis I bliver grebet af det søde univers, er et flødebolleevent udfordrende og meget velsmagende. 


 

Læs mere...