array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Chokoladesmagning

Chokoladesmagning

Favorit

Teambuilding til chokolade-tanden M/K
Chokolade er ikke bare chokolade. Ved denne chokoladesmagning vil I blive introduceret til en stor verden af forskellige typer kakao-bønner, teknikker, procenter og smagsindtryk.

Med dette chokoladesmagnings event kan I forkæle Jeres medarbejdere på en yderst smagfuld måde. Vi garanterer at chokolade giver gladere medarbejdere.

Men det er naturligvis ikke kun teori. I vil blive præsenteret for en række forskellige chokolader, som I får lov til at smage på. I lærer, hvordan chokoladen kan bruges i Jeres egene køkkener.

Chokoladesmagningen er et godt alternativ til fredagskagen. Det er også en sjov og anderledes optakt til en festlig lejlighed. Det er hyggeligt, sjovt og lærerigt – og så smager det himmelsk.

Jeres instruktør besidder ikke kun en stor viden om chokolade, men er også en dygtig og underholdende underviser. Alternativer til en chokoladesmagning kan være et flødebolle event eller cupcake kursus. 

Chokoladesmagning kan afholdes hos jer eller efter ønske.

Udvidet chokoladesmagning
Ønsker I chokoladesmagning, hvor I også er med til, at lave chokoladerne? I vil blive undervist i fyldt chokolade. Hvordan laver I gode kombinationer? Hvordan smelter i chokoladen, så det får det perfekte ”knæk” og den glatte overflade? Efter kursus kan I tage de delikate chokolader med hjem. 

Læs mere...