array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Bryllupstøj

Bryllupstøj

Favorit

Kun det bedste på den store dag!
Skal det være det hele store skrud? Den store hvide kjole til bruden og kjole og hvidt til brudgommen?

Vi har kontakt til en lang række leverandører af bryllupstøj. Her har I muligheden for at vælge den færdigsyede kjole, som evt. skal tilpasses af vores dygtige skræddere? Ligesom I f.eks. kan vælge en smoking, som ligeledes bliver tilpasset.

Der er rigtigt mange valg, når man skal giftes. Bryllupstøjet er for mange en vigtig del. Vores kontakter står klar med rådgivning og information. Skal det være med slør? Skal det være med skørt? Måske en enkel, men elegant kjole?

Skal gommen være iført kjole og hvidt, smoking eller jakkesæt? Eller måske vil I være helt Jeres egne, så måske skal brudens kjole ikke være traditionel hvid?

Valgene er mange, men I kan få det præcis, som I gerne vil have det. Det er Jeres dag, som skal være perfekt på Jeres måde! Vi sætter en ære i, at I får Jeres drømmebryllup.

Hvis I er midt i planlægningsfasen med et bryllup langt ude i fremtiden, er det en god ide, at lave lidt research på mulige festlokaler & venues i meget god tid. Lokalerne er ofte booket meget langt ud i fremtiden af kommende brudepar, og visse datoer er MEGET eftertragtede.

I kan også vælge af få assistance af en weddingplanner eller et eventbureau der søger for alt"

Læs mere...