array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Bryllupsmusik

Bryllupsmusik

Favorit

Musik til kopper-, sølv- og guldbryllup
”Det er så yndigt at følges ad”, vi kender alle den smukke melodi, som ofte bliver spillet ved kopper, sølv og guld bryllupper.

Bryllupper er altid særlig begivenheder. Men ægteskabets milepæle er også særlige og skal selvfølgelig fejres med manér.

Sædvanligvis bliver kopper, sølv eller guldbrudeparret vækket om morgenen med den traditionelle æresport og morgenmusik.

Morgenmusikken bliver oftest spillet af 3 blæsere: tuba, basun og trompet. Det er vigtigt at musikerne er godt sammenspillet, så det kommer til at lyde bedst muligt.

Musikerne kender selvfølgelig alle de kendte sange og kan også spillere nyere melodier, hvis det ønskes.

Bryllupsmusikken er en dejlig tradition, som for mange er en uundværlig del af livets store ritualer.

Hvis I ønsker en mere moderne dimension på Jeres bryllupsmusik, har vi et stort musikalsk netværk. Så I kan få lige præcist den type musik, som I kan lide.

Vi har også lokaler, hvis der skal afholdes fest senere på dagen. Her er vi desuden leveringsdygtige i en lang række underholdning lige fra live musik til DJ, en jukeboks eller måske en finurlig tryllekunstner?

Kontakt vores eventbureau og får en uforpligtigende samtale, hvor vi kan præsentere nogle af vores mange muligheden for festarrangementer. 

Læs mere...