array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Body Percussion

Body Percussion

Favorit

Body Percussion Teambuilding - rytmisk læring
Sjov teambuilding for hele virksomheden – for hele kroppen

Body Percussion er musik som fremstilles af alle former for lyd, som I frembringer ved hjælp af kroppen. Hele kroppen tages i brug f.eks. stamp, tramp, slag på brystkassen eller på lårene, knips og klap.  Derudover vil I bruge stemmen til at lave lyde, så det passer sammen med den øvrige rytme.

Fordelene ved Body Percussion er mange, men det er stort plus, at det er nemt at få til at lyde godt. Når I er et hold, som spiller sammen, skal I samarbejde, koordinere, bidrage og høre ”de andre”. Det er spændende, når alle Jeres forskellige lyder bliver sat sammen og I rent faktisk producerer rytmisk velklingende musik.

Body Percussion kan også indgå som en læringsmetode for udvikling af opmærksomhed, hukommelse og koncentration. Hermed kan I vælge, at formålet med Jeres teambuilding er at stimulere hjernen igennem rytmeøvelser.  

I firmaregi og teambuilding kan Body Percussion være et praktisk alternativ til stomp, der kræver rekvisitter såsom kosteskafter og murerbaljer. Body Percussion er mindre larmende, kræver intet udstyr og lader sig let kombinere med firmasang eller kor teambuilding.

Body Percussion indgår ofte som en del af opvarmningen til anden musikalsk teambuilding, som f.eks. gospel workshop og Allstars teambuilding. I kan også booke en teambuilding-seance med body percussion som det bærende element.

Læs mere...