array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
ATV Event

ATV Event

Favorit

ATV kørsel – action-event med fuld spænding
Er I på udkig efter en anderledes action event med fuld fart, stor underholdningsfaktor og vind i håret? Vi garanterer røde kinder og højt humør, når I vælger et ATV Event.

ATV står for All Terrain Vehicle. Køretøjet er nok bedre kendt som en firhjulet motorcykel. ATV’ens 4  hjul gør at den ligger meget stabilt, når man kører den rundt i landskabet, sammenlignet med en almindelig motorcykel.

Den er konstrueret til at kunne køre i de fleste typer terræner. De er særligt benyttet af landmænd og indehavere af større landområder specielt i USA og Australien, hvor der ikke er lagt veje.

Køretøjet bliver dog også brugt til ræs. F.eks. er ATV repræsenteret ved Paris-Dakar Race, hvor ATV’erne har deres egen deltagerklasse

ATV kørsel er både sjovt og udfordrende, og man kan virkelig mærke hvordan ATV-køretøjet kan føre en igennem terræner, hvor man ellers ikke kan komme hverken nemt eller hurtigt igennem. 

ATV kørsel er en rigtig godt action event, der kan få pulsen op og adrenalinen frem i blodet, til enten en firma teambuilding-event eller til et polterabend. Hvis I vil køre på 2 hjul, så er  Motocross event et godt alternativ. 

I kan vælge at køre på bane eller i terræn på teknisk krævende ruter.  Vi sørger for al nødvendigt udstyr og evt. forplejning.

 

Læs mere...