array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Ansigtsmaling Ansigtsmaling Ansigtsmaling

Ansigtsmaling

Favorit

Ansigtsmaling til både store og små
Ansigtsmaling er en sikker succes til de små. Skal der være glade børn til firma- og familiedagen, firmafamilie tivoli, julefesten eller den private børnefødselsdag: Så er ansigtsmaling vinderen også for børnenes forældre. 

Alt efter hvor mange børn der er, kan vi både sende en enkelt eller et hold af ansigtsmalere. De har naturligvis ansigtsmaling med i alle farver. Her er alle muligheder for at blive malet som farlige dyr, pirater, fine sommerfugle, yndige prinsesser, moderne robotter eller som en smuk blomsterpige.

Vores sminkører medbringer allergivenlig ansigtsmaling. Der vil være noget for både drenge og piger. Vores ansigtsmalere har styr på de nye tendenser i børneuniverset, så der er mange muligheder ud over klassisk og mere traditionel ansigtsmaling.

Ansigtsmaling er velegnet til alle lejligheder.

Der kan med fordel bestilles en fotograf til lejligheden. Ansigtsmaling er i øvrigt ikke kun for børn. Det er også velegnet i forbindelse med temafester eller skattejagt. 

Læs mere...