array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Alt i Blomster

Alt i Blomster

Favorit

Blomster til enhver lejlighed
Smukke dekorative blomster er et must ved en række lejligheder. Hvad enten I skal have smukke blomsterbuketter til at tilkendegive anerkendelse, fejre forskellige typer glædelige milepæle og ved jubilæer.

I kan få leveret buketter i alle størrelser og farver med udgangspunkt i de ønskede blomster. Vores blomsterbindere rådgiver gerne om blomstersymbolik både mht. blomstersorter og farver.

Vi leverer også borddekorationer til alle lejligheder. I kan vælge alt lige fra de mindre, enkle dekorationer, de større eller de kæmpestore ved særligt festlige lejligheder.

Skal det være overdådigt, kan I vælge kæmpestore gulvdekorationer, ligesom vi også kan pynte hele lokaler i bestemte blomstertemaer.

Vores dekoratører og blomsterbindere giver Jeres event den helt rigtige stil, så firmajulefrokosten, gallamiddagen eller konferencen giver et varigt visuelt indtryk. Det skaber god stemning og en frisk atmosfære.

Vi er også leveringsdygtige i ”hverdagsblomster”. En frisk buket blomster gør underværker i Jeres reception, konferencelokaler og kontorer. Vi sørger for at I altid har en frisk buket, som er være med til at skabe et levende miljø.

Uanset lejlighed kan I få stor gavn af professionelle blomsterdekorationer. I vil få garanti for at blomsterne står frisk under hele arrangementet og at der er sammenhæng med den øvrige udsmykning. 

Læs mere...