array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Allstars Teambuilding

Allstars Teambuilding

Favorit

Musikalsk teambuilding - konkurrence som engagerer
AllStars-konceptet – ligesom på TV.

Vores Allstarts teambuildings event er bygget op efter den model, som I kender fra TV.  Det er nok en af de sjoveste måder at komme hinanden ved på. I skal lære at synge sammen, som er en god måde at træne samarbejdsevner og tillid. Det kræver tillid at turde synge sammen.

I bliver inddelt i tre til fire teams og hvert team får egen instruktør. Her efter vælger I et tema f.eks. “gospel”, “musical” eller “disco”.  I kan også vælge at skrive en tematekst, f.eks. en ny firmasang til en kendt melodi eller som vi får komponeret til lejligheden.

Herefter indstuderer I sangene i hold. Jeres instruktør hjælper og instruerer under hele forløbet. Kulminationen er den store AllStars-finale, hvor I synger for hinanden. Holdene stemmer på hinanden, eller der nedsættes et dommerpanel. AllStars vinderen kåres!

I kan vælge playback musik eller live-musikere. Til større events anbefaler vi en konferencier, som kan være med til at skabe den helt optimale stemning. Vi kan også tilbyde: kostumer og rekvisitter, til at skabe stemning og lyd- og filmoptagelse, så I kan få et kært minde om Jeres Allstarsdag.

Varighed fra to timer til en hel dag. AllStars er oplagt i forbindelse med firmafest eller som alternativ til firmasang, teambuliding korsang – gospel workshop eller gospel teambuilding AllStars-konceptet kan "oversættes" til stomp, gospel eller dans.

Allstars event kan blive afholdt i Jeres egne lokaler. Vi kan også finde velegnede lokaler, ligesom vi gerne hjælper med alt i forbindelse med arrangementet. 

 

Se også de andre muligheder for teambuilding og firmaevents.

Læs mere...