array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Airow Paintball

Airow Paintball

Favorit

Airow Paintball – giver Paintball nye dimensioner
Et Airow Paintball event giver Jer en mulighed for en action packed teambuilding. Her bliver de traditionelle splatter geværer skiftet ud med Airows – det sidste nye inden for action events.

Airow Paintball er en ideel aktivitet til teambuilding. I vil blive delt op i hold, som sammen skal vinde. Da I har et begrænset antal kugler, vil Jeres resultat afhænge af Jeres samarbejdsevne. I skal sørge for at dække hinanden og sammen komme i mål med så mange ”overlevende” som muligt.

Selve spillet er en spændende måde at lære hinanden bedre at kende på. Derudover er det spænding på højt plan og I oplever, hvordan I reagerer under pres.

Det er muligt at skyde med præcision, når du spænder buen. Det kræver fokus, handlekraft og dømmekraft. I kan også kombinere spillet med traditionelle paintball-geværer.

Et Airow Paintball event er ideel som del af et teambuildings-forløb, men kan også foregå som ren underholdning. F.eks. kan det kombineres med gokart, sumobrydning eller human fodbold.

En middag og efterfølgende fest er den perfekt afslutning på en aktiv spændende dag. Vi kan tilbyde alt til både middag og fest. F.eks. catering, bar og bartendere, DJ eller anden underholdning.

Hvis I kommer længere væk fra, kan vi også sørge for transport lige fra VIP busser til limousiner.  Kontakt os for en uforpligtigende snak om Jeres event. 

Læs mere...