array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
8 Spors Racerbane 8 Spors Racerbane 8 Spors Racerbane

8 Spors Racerbane

Favorit

Racerbane i ministørrelse med høj fart
Vores 8 spors racerbaner (også kaldet mini-racing) kalder på legebarnet i både store og små. Det kalder fartdjævlen frem i de fleste uanset køn og er en sjov fællesaktivitet.

Selvom I kører med meget små biler, kan de komme op en tophastighed, som hedder 70 km/timen. I kan boltre Jer på baner med internationale mål. Der kræves ingen særlige forudsætninger for at køre med. Lidt øvelser og alle kan kommer hurtigt rundt på banen.

Jeres event er baseret på et stort Grandprix med kvalifikationer og 2 finaler. Det betyder at alle får minimum 2 gennemkørsler.

Det er lovligt at indtage snacks og drikkevarer undervejs. Det er også lovligt at køre med en lille promille og tale i mobiltelefon.  Ingen hak i kørekortet, men det er ikke helt nemt.

I mange af vores centre er det også muligt at afholde møder og middage, så I kan have mini-racing som et forfriskende frikvarter.

Jeres ”tur” på racerbanen kan f.eks. kombineres med Arkadespil, Lokumsræs, Sumobrydning eller Human Fodbold. Det er ideelt i forbindelse med polterabend og firmaevents eller som optakt til de årlige firmajulefrokoster og firmafester i det hele taget.

Andre alternativer til mini-racing er f.eks. Virtual Racing eller Gokart, hvis I vil køre selv. 

Læs mere...