array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Waterballz Event Waterballz Event Waterballz Event

Waterballz Event

Favorit

Waterballz er ideelt til teambuilding eller til at skabe et festarrangement ud over det sædvanlige.

Forestil dig at blive placeret i en kæmpe bold, der gør dig i  stand til at gå på vandet, løbe rundt i bolden som en hamster eller bare flade ud og nyde den unikke oplevelse af at ligge ovenpå vandet.

Funballz, som har specialiseret sig i vanvittige events med oppustelige bolde, har gennem de sidste 7 år gennemført mere end 1200 firmaevents, polterabender, tøseturer mm. og ved derfor, hvor vigtig det er, at jeres event bliver en fantastisk oplevelse.

De leverer et komplet set-up med uddannede, friske instruktører, konkurrencer, musik og flotte præmier til vinderne.

Der er altid to bolde på vandet samtidig, så man kan konkurrere mod hinanden, og alle deltagere får mulighed for at prøve en tur i boldene.

Deltagerne konkurrerer om, hvem der kan stå oprejst i længst tid, og hvem der kan tage flest sammenhængende skridt i boldene.

Udstyret er markedets absolut bedste og produceret på Funballz egen fabrik for at sikre den bedste kvalitet og sikkerhed.

Alle kan være med, og der er ikke behov for skiftetøj. Du har almindeligt tøj på inde i boldene, og der er luft til 40 min. aktivitet. Hver tur varer omkring 10 minutter.

Prisen er kr. 1700,- for 1-10 personer med en times varighed. Mere tid kan tilkøbes, og der kan arrangeres event for op til 100 personer.

WaterBallz kan også implementeres i en 3- eller 5 kamp.

Læs mere...