array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Voice Colour Voice Colour Voice Colour Voice Colour Voice Colour

Voice Colour

Favorit

         LatterKursus v/ VoiceColour
Få gang i lattermusklerne til firmafesten, sæt skub i jeres polterabend eller bryd barriererne i virksomheden med lattergaranteret teambuilding.

Firma eller privat - få en uforglemmelig fest med Latter!

VoiceColour tilbyder Latterkursus til firmaer og private, og gør jeres julefrokost, sommerfest, jubilæum, polterabend eller konference til noget I ikke glemmer!Så få din næste firmafest skudt i gang med effektive latterøvelser, der inden længe sætter gang i de naturlige grinemuskler. Et Latterkursus er både med til at få løftet stemningen og skabt energi, gruppedynamik og glæde til privatfesten eller din event.

Det er sundt og sjovt med Latter

Et Latterkursus er perfekt til situationer, hvor den gode stemning skal sikres eller barrierer skal nedbrydes. Og så er det sundt! - Latterens positive virkninger på kroppen er mange. Og det er super sjovt!

Start jeres hverdag med Latter

Brug også et Latterkursus i dit firma som et forløb i det daglige. Afsæt et kvarter hver morgen i 2 uger, eller 1 gang ugentlig i 3 mdr. Et Latterkursus giver dit firmas medarbejdere en forrygende start på dagen, - og det smitter!

Om Latterinstruktøren
Hanne Siboni fra VoiceColour er Latterinstruktør, Sanger og Skuespiller, og tilbyder koncept-pakker med Latter, Sang og Koncert til den helt særlige lejlighed.

Om det praktiske

Et Latterkursus bliver tilrettelagt, så det passer til netop jeres firmas ønsker og behov. 
Ønsker I en dag ud-af-huset, har VoiceColour adgang til både mødelokaler og teatersale i København K. Lokalerne ligger på Refshaleøen, kun 10 minutter fra Christianshavns Metro station, hvor man kan komme nemt til og fra med bus, bil eller cykel. Havnebussen er desuden på 4 min. sejlads fra Toldboden til Refshaleøen.Latterkursus tilbydes også på engelsk, tysk og svensk.

Tidligere glade kunder er bl.a.: Novo Nordisk, Vestas, Cowi, Carl Ras, Experimentarium, Danfoss, Halifax, Exoro, Oasis og mange flere...

 

Læs mere...