array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Vinsmagning Erfaren Vinsmagning Erfaren

Vinsmagning Erfaren

Favorit

Vinsmagning for vinkendere
Her er vinsmagningen for Jer, som har et bredt kendskab til vin, men som gerne vil vide og smage mere.

Her vil vi udforske vine, som udfordrer smagsløgene. Jeres vinsmagning defineres af et overordnet tema. Det kan være inden for udvalgte druer til regioner og kontinenter.

Herunder har I mulighed for at blive introduceret til mere ukendte områder eller smage de helt eksklusive ”det bedste af det bedste”.

Vi skræddersyer Jeres vinsmagning, så aftenen passer til Jeres forventninger. I vil blive vejledt af en erfaren sommelier (vintjener), som ud over et indgående kendskab til vin også vil krydre aftenen med personlig erfaring og anekdoter. Der vil blive serveret brød til, så I kan rense ganerne.

Vi anbefaler tapas eller kanapeer til vinsmagningen, hvis det skal være mere festligt.

Vinsmagning er også en oplagt mulighed til Jeres firmafester og gallemiddage. I vil få designet en vinmenu, som matcher Jeres middag. Vi anbefaler mange forskellige små retter.

Det er også muligt at få serveret to forskellige slags vine til hver ret, så I kan smage, hvordan mad og vin arbejder sammen.

Vores vinekspert afholder gerne vinsmagning i Jeres virksomhed, men vi har også adgang til spændende lokaler over hele landet. Lige fra vinkældre, elegante selskabslokaler og flotte festtelte.

Vi tilbyder også vinsmagning for begyndere hvor I smager forskellige vine og lærer om grundprincipperne i smag og duft.

Læs mere...