array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Trylle Event

Trylle Event

Favorit

Hokus pokus trylle event – det er ren magi!
Et trylleevent er et anderledes firmaevent hvor indlæring, forståelse for trylleri, sjov og spas samt fællesskab er i højsædet.

I får besøg af en eller flere dygtige og fascinerende tryllekunstnere. De vil først opføre nogle af deres tricks for Jer. Derefter vil de afsløre hemmeligheden bag nogle af deres tryllenumre. Med fingersnilde og elegance bliver I inddraget i et helt særligt univers.

I vil lære, hvordan tryllekunstneren forfører sit publikum, distraherer og benytter sig af hemmelige tricks. Det er børnesjov i voksenhøjde! I vil trylle for og med hinanden og opleve tryllekunstnerens magi. 

Et trylleevent er velegnet som optakt til firmaets fester, julefrokosten og sommerfesten eller afslutning på workshoppen, kursus eller medarbejderdagen. Det er et event, som alle kan deltage i. Et usædvanligt festligt indslag, som vil få legebarnet frem i Jer alle.

Husk tryllekunstnernes magiske kodeks, der siger, at man aldrig - aldrig - afslører Jeres eller kollegers hemmelige kneb og illusioner.

Læs mere...