array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Teambuilding Boksen

Teambuilding Boksen

Favorit

NYHED: TEAMBUILDING IN A BOX
Det behøver ikke være så kompliceret eller dyrt. Nu kan I leje (eller købe) en af vores kasser med udviklende gør-det-selv-teambuilding aktiviteter.

Det er nemt og bekvemt, og I har mulighed for at afvikle Jeres teambuilding lige præcis, når det passer Jer uden den store planlægning.

I kan vælge mellem en række forskellige pakker med hver deres fokusområde. Alle pakker indeholder totalkoncepter, som er klar til brug.  

Dvs. pakkerne indeholder alle remedier, dokumentation, evaluering og vejledninger, som gør, at det er nemt at gå til.

I kan vælge mellem en række forskellige typer teambuilding. Det er lige fra mindre opgaver, til større opgaver, som i højere grad udfordrer Jer.

De forskellige pakker udfordrer Jer på Jeres logiske og kreative sans og i meget høj grad Jeres evne til at koordinere og samarbejde. I vil både lære Jer selv at kende på et individuelt plan, men i højere grad opnå dyrebar viden om Jeres team.

I kan med fordel kombinerer flere øvelser, hvis I vil have en hel teambuildings dag.

I kan også have et lille lager, så I altid har en pakke, som I kan tage frem ved kursus, møder eller f.eks. som en fredagsaktivitet, som styrker samarbejdet og Jeres arbejdsglæde. 

 

Find også muligheder for firmaevents København, Århus, Odense og andre større byer.

Læs mere...