array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Tapas

Tapas

Favorit

Velsmagende tapas til reception eller fest?
Tapas er små, lækre spanske retter. De er velegnede til snacks ved receptioner og firmafester, men kan også sammensættes til hel tapas menu, som svarer til en god middag. 

Typiske tapas er f.eks. enkel snack som mandler og oliven. Det kan også være skinke, kødboller, fisk og skaldyr, pølser, marinerede eller grillede grøntsager, forskellige spanske oste og små flute-bidder med ”pålæg”. 

Der vil typisk være en blanding af kolde og varme retter. 

Fordelen ved tapas er, at det er nemt at spise stående med fingrene eller en lille ”pind”. Derved er det ideelt til arrangementer, hvor I er mange mennesker og gerne vil give Jer og Jeres gæster en  mulighed for at gå rundt. F.eks. ved ferniseringer, foredrag eller under workshops og kurser.

Som køkken, stammer tapas fra Sevilla, men har i de senere årtier spredt sig til hele Spanien. Derved har forskellige regioner sat sit eget præg på retterne.

Tapas blev oprindeligt serveret til Sherry, men vi anbefaler også et god glas spansk rødvin eller en spansk øl.

Tapas kan med fordel kombineres med kanapéer. Derved er I næsten garanteret, at der vil være noget for enhver smag. Det er også muligt at få leveret Jeres tapas, så den er klar til at tage med på skovturen. 

Læs mere...