array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Sushi Kokkeskole Sushi Kokkeskole Sushi Kokkeskole

Sushi Kokkeskole

Favorit

Japansk - farverigt og smukt!
Sushi kokkeskolen giver jeg indsigt i det sunde japanske køkken! Sammen med erfarne sushi kokke skal I nu I gang med at lave sundt og farverigt sushi bestående af: Nigiri, UraMaki, FutoMaki, HosoMaki osv.

Til begyndere kan det være en jungle af finde rundt i blot navne, men vores sushi kokkes garanterer jer, at alle kan være med efter de har gennemfået sushi kokkeskolen.

I starter sushi kokkeskolen med teori og lidt historie hvor efter råvarer gennemgåes samt tilbehør der er nødvendigt for at kunne lave ordentligt sushi.

Det er ikke under grund der tager mange år at blive en god og erfaren sushi kok og det vil I sikkert finde ud af, men måske har I alligevel en Pepi Anevski i jer? Pepi Anevski er verdens bedste sushi kok og arbejder til dagligt på Umami.

Sushi kokkeskolen kan leveres i lokaler forskellige steder i landet og der er også mulighed for afvikling hos jer i firmaet eller privat.

Foregår sushi kokkeskolen hos jer er der behov for vask, vand og resten sørger vi for at medbringe.

Læs mere...