array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Sommerfest m. events Sommerfest m. events

Sommerfest m. events

Favorit
Sommerfest med dagsaktiviteter - årets hit!
Den årlige sommerfest er blevet en tradition i mange virksomheder. Det er festen, hvor Jeres medarbejdere bliver belønnet for deres fælles indsats. Festen, hvor I fejrer Jeres virksomhed og hinanden. 
 
Vi hjælper både mindre og store virksomheder med at skabe de ideelle rammer for en mindeværdig sommerfest. Vi har eksperter inden for alle fest og eventområder.
 
Derfor kan vi tilbyde at sørge for alt, lige fra de fysiske rammer til catering, underholdning og lang række sjove, underholdende og lærerige aktiviteter. 
 
I kan prøve en rodeotyr, sumobrydning, megabordfodbold, en skattejagt eller måske prøve kræfter med 5 kampen. 
 
Forplejningen kan være alt fra en pølsevogn til kanapeer, buffeter eller middage. Kun fantasien og Jeres budget sætter grænserne. 
 
Der er mange valgmuligheder til Jeres sommerfest. I kan vælge, at den skal afholdes udenfor i velegnede telte.
 
Hertil kan I vælge imellem stor række af forskellige underholdning. Måske I skal opleve et fantastisk trylleshow eller få koncert med Danser med Drenge eller Cruise Band?. I kan også vælge en jazz duo til sætte stemningen. 
 
Kontakt os for en uforpligtigende snak og information om de utroligt mange muligheder for en skræddersyet fest.  
Læs mere...