array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Sjov Teambuilding

Sjov Teambuilding

Favorit

Sjov teambuilding giver god læring
Når teambuilding bliver godt tilrettelagt, er det langt mere end et socialt firmaarrangement.  I kan opnå målbare resultater og skabe redskaber, som I vil kunne trække på I Jeres hverdag.

Jeres firma og Jeres medarbejdere har flere muligheder for udvikling. Vores metoder er en kombination af leg og udfordringer, som tilsammen skaber effektiv læring.

Det er ikke kun for sjov, men det skal være sjovt! Vi giver Jer en oplevelse, som vil udfordre Jer og gør Jer opmærksom på mekanismer I Jeres samarbejde.

På samme tid er det også et væsentligt succeskriterie, at I har det sjovt! Det bliver en dag, som skaber dejlige fælles minder.

Teambuilding giver ikke kun gladere medarbejdere. I vil blive prøvet, lære hinanden at kende og opdage, hvor I hver især har forskellige kompetencer, som tilsammen skaber Jeres teamarbejde.

I vil opleve at latteren er befriende og er med til at løse op for gamle konflikter og misforståelser.

Jeres teambuilding vil blive skræddersyet efter Jeres målsætninger. Der kan evt. være fokus på de traditionelle teambuildings-discipliner som f.eks. samarbejde, målsætning og motivation.

I skal vælge den sjove teambuilding fordi, at det er med til at skabe varig læring og positiv energi. Den sjove teambuilding inkluderer alle deltagere. 

 

Se andre firmaevents i København, Århus, Odense og andre større byer via linket. 

Læs mere...