array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Sejl Event Sejl Event

Sejl Event

Favorit

Sejl event giver teambuilding vind i sejlene
Det kræver et helt særligt samarbejde at sejle en båd. I bliver udfordret i en meget usædvanlig sammenhæng.

I får en unik mulighed for en særlig holdoplevelse og samarbejdssituationer, som skaber oplevelser, forståelse og ikke mindst sammenhold.

Et sejl event er velegnet til teambuilding i afdelinger og ledergrupper, hvor der er fokus på samarbejde, kommunikation og teamoplevelse.

I vil først blive undervist i sejlads og generel sikkerhedsinstruktion. Jeres instruktør sørger for, at I er ordentligt udstyret med sejlertøj og redningsveste.

I vil blive opdelt i hold, som skal konkurrere mod hinanden i 3-4 kapsejladser.

Her bliver I testet i flere discipliner. Det giver resultater på holdbasis, men også individuelt vil I opleve, hvordan I reagerer under pres i nye situationer. I vil styrke Jeres målrettethed og give Jer mulighed for at fokusere i fællesskab.

Jeres sejlevent bør selvfølgelig afsluttes med en middag og en fest i bedste sejlklubstil. Her kan I også uddele præmier til vinderne. I kan også uddele mere underholdende priser, f.eks. til den som blev mest våd, den som bandede mest osv.

Det er sjov og krævende teambuilding med særligt fokus på holdbevidsthed. Hvis I ønsker mere individuelle præstationer, anbefaler vi kitesurfing eller et dykkerevent. 

Læs mere...