array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Samba Dans & Show Samba Dans & Show Samba Dans & Show Samba Dans & Show

Samba Dans & Show

Favorit

Sambadansere med gode former i fuld udrustning!
Oplev festlige og farverige Sambadansere med alt udstyr fyre den af med vrikkend hofter til latinamerikanske sambatoner!

Bestil sambadansere enten som Show eller Danseundervisning. Samba er den primære dans ved karnevaler i Rio de Janeiro, og der opstod sambaskoler, hvor folk mødtes for at træne til det årlige karneval.

Flotte og veltrænede sambadansere i hele setuppet som festligt indslag til jeres firmafest eller firmajulefrokost vil afgjort være med til at sætte festen i gang og er der tale om et større setup anbefaler vi der medbringes band bestående af trommer og andre slagtøjer.

Samba Show
Showet kan afvikles fra scene eller der kan danses rundt mellem gæsterne ved ankomst eller rundt mellem middagsborde til firmaarrangementet. Showet tilpasses hver enkelt kunde. Tilpasning af sambadansere ud fra antal pers. Danserne får gerne chefen om af stolen hvis der gives grønt lys for dette.

Samba Undervisning
Undervisningen er både sjov og lidt fysisk med vrikkende hofter og bagdele. Alle kan være med for tempoet sættes ud fra jeres kunnen. Samba undervising er oplagt som firmaevent og kan tilpasses til både store og små grupper. I starter med en lille koregrafi og lærer grundtrin og herefter er det jeres tur til at danse salsa.

Konkurrence
Ønsker I sambaundervisning med konkurrence er dette også en mulighed til større grupper hvor I opdeles i hold og har hver jeres samba instruktør der skal forberede jer på konkurrence mod de andre hold.
Konkurrencen vil foregå med 2 hold af gangen på dansegulvet og der vil være en dommerpanel der giver point for bedre performance i trin, rytme og helheden.

Samba tilbydet i hele landet

Læs mere...